Új hozzászólás Aktív témák

  • Callme

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Aki esetleg küszködne az ominózus random 2-3 másodperces fekete képernyő (black screen, flickering) problémával, esetleg megoldás lehet az rgb tartomány átállítása Limited-re.
    Már szinte mindent kipróbáltam: hdcp off, kábelcsere Kendek fórumtárs javaslatára (elvileg prémium minősített-et rendeltem, de nincs a csomagolásán a plecsni a qr kóddal), de nem segített egyik sem. Maradt volna, hogy átállítom a felbontást YUV420-ra, de sokan írták, hogy sdr tartalomhoz jobb az RGB, ezért maradtam az Automatikus felbontásnál, ami kiválasztja a megfelelőt.
    Aztán sok keresgélés és olvasás után ráakadtam egy delikvensre, akinek pont Samsung Q6FN típusú tv-je volt, mint nekem, és a példáján okulva megpróbáltam a Korlátozott RGB tartományt.
    Tévén a Black level-t is átállítottam úgy, hogy ne legyen sötét a kép, és ne vesszenek el az árnyékok és a részletek, így a tv feketeszintje Alacsony, a Ps4 pro meg ugye Korlátozott.
    Nem tudom, hogy van-e ilyen probléma, hogy nem szereti a Full RGB-t a tévé, de nálam 2 napja egy röccenés sincs. Szóval aki itt rákeres erre a problémára, próbálja ki, hátha abbamarad az a fránya ugrálás :N

    PSN ID: CallmeEighty8

Új hozzászólás Aktív témák