Új hozzászólás Aktív témák

  • BoneDragon

    veterán

    válasz oriic #244769 üzenetére

    Uh, ha aláraknák az UE4-et mindegyik rész alá akkor megvenném azonnal tripla áron is! Ugye a 2-3-hoz van textura mod, viszont ahogy az EA-t ismerjük többre nem kell számitani, mint 1-2 új effectre meg nagyobb felbontásra, aztán nesze nektek 60dolláros áron.
    A héten vittem végig az Andromedat, igaz PC-n. Anno előrendeltem de akkora f*snak tartottam az előzőekhez képest, hogy feléig se vittem el. Most viszont, hogy 3 éve nyúltam utoljára ME játékhoz, kifejezetten jó volt az eleje és a vége. Közepe még mindig unalmas, érdektelenek a küldetések. Ráadásul az az erőltetett meleg szálak... minden áron azt akarja a játék, hogy gay legyen a karakterem, arcomba nyomja. Ezt nem tudtam megemészteni.
    Kedvet kaptam újra a trilogiához, de rengeteg időt vesz igénybe, pedig mai napig a Top 1 számomra, meg sem tudom számolni mennyiszer vittem végig mindegyiket és ha tényleg kapna valami kis f*sza turbózást a "HD" változat, akkor még ennyiszer végigtolnám. Ha abból indulok ki, hogy HD lehet a neve, akkor nem sok jóra számithatunk... mocskos EA, mocskos új Bioware... :((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák