Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz BoneDragon #244895 üzenetére

    SPOILER

    Igazából nem olyan nehéz a dolog, ha sikerül lekövetni. Bár már annyira én sem emlékszem, de valahogy így van a sztori (aztán lehet én értettem félre valamit):

    Kezdetnek ugye azt tudni kell, hogy az ilyen pszichotikus hülyeségek öröklődhetnek és nem egészen fiatal korban jelentkeznek a tünetek.

    Szóval senua anyja mentális beteg volt, de abban az időben ugye ezt az emberek nem tudták, így ráfogták, hogy megszállta a gonosz (nagyjából). Az apja kinyírta az anyját, senuából pedig megpróbálta "kiölni" a gonoszt mindenféle neveléssel (mondák, mitológia), amikor még csak számítani lehetett arra, hogy benne is "megjelenik a gonosz". Ebből később senuának elege lett (meg a mentális állapota is egyre romlott) meglógott az apjától (de lehet meg is ölte, erre most nem emlékszem), és összejött emberünkkel (akinek a fejit végig cincálja, és talán még józan elmével gyerekként ismerte meg). Aztán a faluban kitörhetett valami járvány (vagy valamilyen katasztrófa) amiért ugye a "hibbant leányzót" kezdték okolni, és meg akarták ölni. Emberünk megpróbálta megvédeni de őt megölik (aztán lehet senua öli meg őt is valamiért, erre már nem emlékszem). De itt ugye már teljesen be van csavarodva, hallucinációk, tévképzetek, hangok a fejében, stb.

    Szóval ezért írtam, hogy nincs vége, mert történet sincs. Senua fejében vagyunk, ahol már csak az események kivetüléseit tapasztaljuk. Aztán itt már lehet találgatni, hogy senua is halott vagy nem, vagy mi van vele...

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák