Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz Bogyi007 #246153 üzenetére

    Én játszottam az Infamous Second Son-al (a Sucker Punch legutóbbi játékával) és ott habár a story nem volt egetverő, de a gameplay, nekem, oda-vissza baszott! Sima gördülékeny animációk, ahogy a karakter mozgott, gyönyörű grafika. A legtöbb jelenet is eléggé grandiózus volt, igazi adrenalin bomba.

    Na, itt visszább vették a pörgést és a látványra, az összképre helyezték a hangsúlyt. A Tsushima olyan atmoszférát tár elénk amit én még nem láttam, és erre mondják azt hogy csúnya, meg hogy hogy néz ki a lónak a farka... Szerintem egy új széria kezdetét látjuk most. Ha az őskövület ps4-ből ezt tudták kihozni, akkor tegyük fel egy Ghost of Tsushima 2 hogy fog kinézni nextgenen? Nem keveset sajtoltak ki a hardverből, és azt se felejtsük el, hogy a fejlesztési cél a base ps4, nem a pro. Ps4 pro-n csak egy kicsit nagyobb felbontású lesz a kép és jó esetben jobban is fog futni. Már ha nem tolják túl az effekteket.

    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig örömmel fogadom az új és látszólag biztató, minőségi IP-ket. Sokkal izgalmasabb, mint egy széria 4-5. része, mert minden új, minden friss. Remélem a Sucker Punch ezzel nagyot tarol, és ezen fellendülve nekiállnak fejleszteni ps5-re egy folytatást.

    #ghostoftsushima #imtoohypedforthis #fml

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák