Új hozzászólás Aktív témák

  • RudY

    addikt

    válasz undercover #246721 üzenetére

    Szerintem várd meg az idei modelleket:
    Az LG az év végével piacra kerülő Microsoft Xbox Series X és Sony PlayStation 5 játékkonzolokra gondolva és ezekhez legjobb választásként kínálva telepakolta OLED TV-it játékhoz kapcsolódó funkciókkal.

    Az cég először bizonyos 2019-es OLED TV-iben biztosított Nvidia G-Sync támogatást utólagos frissítéssel, és most kiemeli, hogy BX, CX, GX és ZX OLED TV szériái is biztosítják ezt a kompatibilitást. Sőt az is megerősítést nyert, hogy ezek az új OLED TV-k AMD FreeSync támogatást is nyújtanak a HDMI VRR (változó képfrissítési gyakoriság) mellett.

    „Ismét elsőként az iparágban, az 2020-as LG OLED TV-kben megtalálható a HDR Gaming Interest Group HGiG Mode képmódja, így a játékosok élvezhetik a kiváló minőségű a játékkészítők és fejlesztők szándékának megfelelő képeket élvezhetnek, amikor HDR játékokat játszanak konzolokon keresztül az LG TV-jükön. A játék és display iparágak cégeiből álló HGiG egy testület, mely szabványokat dolgoz ki a fogyasztói HDR játékélmény javítása érdekében”- áll az LG közleményében.

    Az idei LG TV-kben tehát már megtalálható HGiG Mode, melyet más cégek mellett a Sony PlayStation és a Microsoft Xbox részvételével a fent említett testület fejlesztett. Az üzemmódot azután javasolták, hogy a konzoljáték-fejlesztők nem tudtak közös nevezőre jutni a játékok HDR megvalósításában. Ilyenformán ez a HDR játék egyfajta szabványának tekinthető.

Új hozzászólás Aktív témák