Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz felixo #247845 üzenetére

    A bizalom szerintem itt adott a csoporttagok között, elvégre többek között küldözgetjük a sok lemezt egymást között egymásnak.

    Így lenne egy javaslatom., nem tudom hogy pontosan hol van az Alza mintabolt, de szinte biztosra veszem, hogy a közelében van valahol egy Postahivatal vagy nagyobb bevásárlóközpont.

    Így akár - akár a bizalom erősítése végett vagy nevezhető topictalinak is - többen is találkozhatnátok a lemezeket átvenni s aztán a többiek lemezét beadnátok egy Postán hogy el legyen küldve MPL csomagautomatába vagy pedig Foxpost automatába az adott címekre ahol a többiek is át tudnák venni.

    Persze kell ehhez a bizalom és egy kis szervezői munka, de így meg lehetne oldani még mindig kevesebből mint megvenni bárhol másutt.

    Szerk. :
    Ha Pesten laknék simán megcsinálnám ezt nektek, csakhát szinte ennél délebbre nem is lakhstnék az országban. Magában az akcióban se nagyon tervezek résztvenni, ugyanis én majd olyan második-harmadik továbbadási hullámban tervezem beszerezni a játékot majd.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák