Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Nandinagy #248332 üzenetére

    A The Last Dance meghozta a kedvem az NBA-hez. Én elsősorban az NHL-t, NFL-t követtem eddig. Nemrég belevágtam az MLB-be is. Az NBA-ről meg tudtam ezt azt, követtem a híreket felületesen, de semmi komoly. És most mivel minden leállt, a karantén időszak alatt elkezdtem felzárkóztatni magamat NBA témában. Aztán szép sorba jöttek a nagyobb nevekkel való megismerkedés. Sokakat ismretem, de például Kawhi Leonard, Giannis, Doncic, Kemba Walker, és Lillard az nem volt meg teljesen. Még Harden se túlzottan. (A neveket ismertem a hírekből, de a
    "honnan jöttek, mit nyertek" stb stb.. azok nem) Szóval szépen átrágtam magam rajtuk, és Damian volt az, akit látva azt mondtam, hogy azta qva ez az ember!... És pályán kívül is teljesen normálisnak tűnik. Nem úgy mint Durant, vagy Irving. Azt én még nem állítom, hogy Portland szurkoló vagyok, és abba a csapatba kellene még valaki Lillard mellé, hogy valódi bajnokaspiránsok legyenek. De sose jó a legerősebbnek szurkolni ugyebár... :D
    Azt viszont sajnálattal láttam, hogy Derrick Rose karrierjével mit tettek a sérülések. Eszméletlen igéretnek indult az a srác, sajnálom nagyon.

    A My Carrier-t meg se néztem még. Valahogy nincsenek kosaras ambícióim, ezért inkább csak híres játékosokkal / csapatokkal szeretek játszani. Classic Bulls-szal. Nyertem egy Playoff-ot a Lakers-szel. Most meg elkezdtem a Portland-del egy Season-t. Leigazoltam Zach LaVine-t, hogy segítse Lillard-ot. :D De igazából az se célom, hogy lenyomjam a 82 meccses alapszakaszt. Sok az. Inkább csak kikapcsolódásképp játszom néha. De van amikor felhúz kicsit, egyik meccsen 50p Lillard-dal. Következő meccsen 20 pontra úszok meg már a 3 harmadban.. Olyankor semmi se megy be.. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák