Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Island Saver: mivel ingyenes kis gyerekjáték mondom kipróbálom. Baromi jó szórakozást nyújt az elején, kb semmi inger nem ér, max pár apróságtól kapunk agybajt, de szerintem gyerekek teljesen jól ellehetnek vele az alsó korcsoportból. Nekem tetszett mindenesetre, van mondanivalója is, igaz realitást nem szabad benne keresni. Szerintem a kategóriájában elég jónak mondható.

    Battlefront 2: Campaign fő sztoriszál lement. Nem tudom ezt miért ócsárolta mindenki, részemről nagyon rendben volt, mint nem elvetemült rajongó. Rengeteg játékmód van, kapásból el lehet veszni az egészben. Azt nem mondom, hogy hosszú volt, mert olyan 6-7 óra alatt lepörgettem, de ez idő alatt változatos és élvezetes, megvolt a "na még a következő misszió" érzés. Az viszont nagyon zavart, hogy kb a feléig minden probléma nélkül ment, utána elég sokszor szénné lőttek Han Solo küldetéstől. Mintha direkt ezzel húzták volna az egészet, hogy igaz van kb 3 checkpoint, ahova el kell rohanni, de küldjünk rá az emberre egy halom rohamosztagost, hogy szívjon, mert utána más dolga úgysem lesz. Az űrcsatákat kimondottan élveztem, ennél nem is várok többet, pörgős, gyors volt.
    Egyelőre nem mondom, hogy több minden érdekel belőle, még lepörgetem a Resurrectiont, de ez egy jó játék a sok negatív dologtól függetlenül, nincs sok okom panaszra.

    .

Új hozzászólás Aktív témák