Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Teljesen behúzott rz az NBA 2K20 My Career játémód. Eszméletlen jól meg van csinálva. És brutálisan sok lehetőség van benne. Ezer féle tennivaló. És össze mossa a single playert meg a mulityplayert. Vagyis ha akarod, nyomhatod csak single-ben. De tudsz másokkal is ha arra szottyan kedved. Egyetlen negatívum, hogy nem áraszt el pénzel a játék, és minden rohadt drága. Vagyis az elején most az. Erősen utalgat a mikrotranzakcióra. De azért nem kötelező szerencsére.
    Az eleje olyan mint egy kosaras film. Híres színészekkel mint Rosario Dawson és Irdis Elba. És természetesen NBA sztárokkal is tele van. Aztán ha annak vége, ha draftoltak az NBA-be, onnantól megnyílik minden. Azt csinálsz amit akarsz. Edzel, konditerembe jársz stb stb.
    Ha jól teljesítessz akkor tárgyalhatsz szponzorokkal. Interjúkat kell adnod...
    El se tudtam volna képzelni hogy ilyen jó. Azt hittem csak nyomni kell a meccseket egymás után. Azt hittem sótlan az egész. De nem!

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák