Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Last of Us Remastered kis előzetes:

    - aki nextgen élményt vár, az csalódni fog, ugyanis csak fel lett húzva a felbontás 1080p-re. Jóesetben folyamatosan tartja a 60FPS-t. Én azért reméltem, hogy azért belenyúlnak a motorba, mert a legtöbb textúra, a füst effektek, a 60FPS alatti árnyékok mind mind mutatják, hogy ez csak egy szimpla átirat
    - a 30FPS limit borzasztó. Arra is meg mernék esküdni, hogy ilyenkor azt nem tartja rendesen... nézelődéskor durván szembeötlő, valamint mintha egy minimális lag is fellépne. Az árnyékok részletesebbek lesznek, de nem mindenhol.
    - apróbb grafikai és egyéb bugok előfordulnak mint eltünedező, amúgy alapesetben elmozdítható dobozok, távoli objektumeltűnés (egyszer láttam a felhőkarcolót az első fejezetben, aztán végleg eltűnt), teleportáló clickerek és késő scriptek (felhúzom a nehéz garázsajtót, Ellie ott áll egyhelyben előtte, majd pár másodperces fáziskéséssel megmozdul) is akadnak.
    - nincs Network Pass, így aki ráun a kiváló multira majd, az gond nélkül túl tud adni a programon. Multit holnap tudom meglesni.

    A játék leginkább azoknak való, akik nem rendelkeztek PS3-mal, nekik mindenképp ajánlott a megvétel, mivel koppra ugyan azt kapjuk, mint PS3-on. A 60FPS remélem jót tesz majd multiban, majd PS3-on is futok majd pár kört (bár nem mintha anno gond lett volna online a framerate-ekkel). Kíváncsi leszek, hogy megmaradnak-e a skillek szintjei és a kolónia, vagy elölről kell kezdenem mindent (profil megegyezik).

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák