Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Gyerekek ez a Risk of Rain 2 nagyon addiktív cucc. Úgy oda szöggeli az embert 1-2 órára mint a pinty! Bírom amikor jókora késéssel találok rá egy remek játékra. :K

    Mellé beszereztem a Torchlight 3-at is. Noha nem tetszettek az előzmények azért nézett ki annyira jól, hogy megérje beleugrani. Azt már most tudom hogy az endgame nagyon sovány lesz, de az még messze van... A korábbi részekben a harcok nem nagyon tetszettek, mert semmi súlya nem volt, amit szerencsére a harmadik részre sikerült felhozni egy elfogadható szintre. Sajna a képességekből nem sok van, így a kasztonkénti build lehetőségek nagyon limitáltak. Ezt próbálták feldobni a relic rendszerrel.
    Ez öt a játék elején kiválasztott skillfa egyikét jelenti, ami megváltoztathatatlan, mondhatni közös képességeket ad minden kasztnak és így lehet vegyíteni egy adott kaszt saját két skillfáját + egy relic fát. Elsőre furán hangzik, sőt, számomra még lustának is tűntek emiatt a fejlesztők, mert így nem kelett minden karakternek új animációkat és effekteket gyártani. De az igazat megmondva: működik. Van fix 4 kaszt a saját kis képességeikkel és ezeket fel lehet dobni még egy új skill szettel, így máris 4*5 lett a variációk száma. Persze ettől még bazi kevés az aktív képességek száma, de legalább feldobták valamivel.

    A zenék jók. Sokszor szinte a diablo stílusát másolják. Ellenben a térképek bazi unalmasak. Szerintem eddig ha 2-3 különböző layouttal találkoztam már sokat mondok, és ugyan ez igaz az ellenfelekre is. Lvl 1-en goblinokat ölsz és lvl 60-on is ugyan azokat ölöd... Ez mi? Eskü megszámolom hány féle enemy van, de csoda lenne ha 10-20-nál többet tudnék összeszedni. Azért egy ARPG-ben legyenek már változatos ellenfelek.

    És itt kezdődik a félelmem. Ugye a Torchlight nem egy nagy név, nem is ment jól az eladás, noha potenciál van a játékban. Simán el tudom képzelni, hogy ennyi lesz a játék. Nem kap több patchet, dlc-t vagy esetleg egy diablo szerű season rendszert. Ne legyen igazam, mert én is annak örülnék hogy ha több minőségi ARPG lenne konzolra...

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák