Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    Sziasztok!

    3 napja (végre) PS4 tulajdonos lettem. Ajándékba kaptam, így örültem neki, de egyébként nem vettem volna magamnak ilyen eszközt. Nem azért, mert nem érdekel, egyszerűen még nem voltam nyitott erre a "világra". De most, hogy már nekem is van, nagyon tetszik a dolog. :) Kaptam hozzá 2 játékot. Az egyik a Last of us, a másik pedig a Killzone.

    - A Last of Us c. játékkal kezdtem az ismerkedést. Meglepően könnyen a kezemre állt a kontroller, sokkal rosszabbnak gondoltam a helyzetet. Persze a lövésen van mit javítani még. :D Eddig kb. 4x30 percet játszottam, szóval nem lógok rajta egész nap.

    - Vezeték nélküli kontroller, ez nagyon bejön. Ha lemerül, akkor az Samsung S4-es töltőjével is tölthetem. :D

    - Ami nem tetszik a kontrollerben, hogy rezeg. Szerintem erre semmi szükség nincs. Úgy értem, hogy számomra nem ad hozzá több pluszt, mint amennyit gondoltak.

    - Még egy kontroller kérdés: Mennyire érzékeny? Mekkora távból lehet még használni? Egy vásznon át is érzékelné még, ugyanis hozzá akarom kötni a PS4-t a projektoromhoz.

    - 5.1-ben megy a játék, ami meglepően "erőszakos és természetellenes"olykor, lenne mit még javítani a dolgon. Pl.: Indokolatlanul sok benne a mély-tartomány olyankor is, amikor nem kellene. Itt mire jobb állítani a kimenő hangot? DTS vagy Dolby?

    Valamelyik nap olvastam a kontrol freek nevezetű kiegészítőről. Ez pontosan mire és miért jó? Az Amazonon és az Ebayen találtam nagyon jópofákat.

    Illetve magyar nyelvet kell(ene) tartalmazni a PS4-nek? Illetve gondolom a játékokhoz nincs magyar felirat. Nem mintha kellene vagy hiányozna, mert beszélek angolul, csak kicsit meglepett.

    Egyébként nagyon tetszik a grafika, maga a hangulata is az egésznek.

    Egyelőre ennyi jutott most az eszembe. :)

    BONUS kérdés:

    Honnan érdemes játékot venni?

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák