Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztalker762

    tag

    válasz haddent #27478 üzenetére

    Nem vitatkozni akarok, de tudsz mondani jobb (current-gen) konzolos kompetitív FPS-t? :)
    Killzone túl lassú, BF4 netcode miatt gatya...
    Több nem is igazán van PS4-re. Még a Destiny lesz király, de lehet egyszerre több játékkal is játszani.
    Úgyhogy számomra marad a CoD aktuális része mindig.
    Nekem konkrétan tetszik ez az ugrálós dolog, mert imádtam a Quake 3-t, úgyhogy simán jöhet.
    A Titanfall se lett volna rossz (igaz, nem PS4-re), de kikapcsolhatatlan botok? Ugyanmár, nem azért veszek multis FPS-t, hogy a kis biszbaszokat lövögessem. :D
    Nem értem, hogy "jujj, ez a CoD tiszta Crysis, tiszta Titanfall". Közben a Crysishoz semmi köze, lol. A Titanfallhoz tényleg nagy mértékben hasonlít, persze arra meg senki nem mondta, hogy "Crysis, Brink copy stb..."

    Szóval nekem hányingerem van attól, hogy mindenki dobálja, hogy ez így copy, úgy copy. Miközben amihez hasonlítgatják, vagy semmi köze hozzá, vagy az a játék is copy, de ezt csak CoD-nál szabad kimondani. :)
    Ha nem lett volna BO2, nem ismertem volna meg azokat az embereket, akikkel mostanában játszok, akikkel naponta dumálunk és jókat játszunk... :)
    És nem csak az "agyatlan lövöldözés"-ről szól a CoD. Mi másfél évig S&D-ztünk folyamatosan, miközben marha jókat beszélgettünk, és marha jó embereket ismertem meg. Azzal a társasággal majd 360-on visszaköszön az AW, és lehet kukázni a BO2-t végre, mert nekik nem jött be a Ghosts. És mivel közülük átjöttek már vagy 10-en PS4-re és még fognak, így erre is beszerzem. :D

    Na de lényeg a lényeg: megértem, hogy neked nem tetszik, de tudsz mondani jobb kompetitív FPS-t? :)

Új hozzászólás Aktív témák