Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    válasz Guitar14 #277321 üzenetére

    Itt van a média:
    OneDrive
    Tesztalany a Killzone ShadowFall volt mert az alatt volt a legbrutálisabb.
    ELOTTE videónál ráadásul pause menüben, UTANA videóban ingame. (kcisit tekerjetek rá hangot, hogy átadja milyen hangos is volt. :DDD )
    Mellette képek, hogy mennyi paszta volt rajta és milyen volt tisztítás után. (plusz, hogy valaki már eltörte a ventillátor csatlakozóját amit én is úgy ragasztottam vissza mint az előző "szerelő")
    Azt nem fényképeztem, hogy mennyit applikáltam de a teljes felületre ment egy borsónyi és szépen elkentem a kis lapátkával ami volt a pasztához. (kb így csak még egyenletesebben és kicsit vékonyabban.

    Thermal padokat nem cseréltem mert nem tudtam honnan szerezzek hirtelen be, talán 1-2 év múlva kap új pasztát és új thermal padokat is mivel szerintem rendkívül könnyen szétszedhető és összerakható, de egyelőre most nagyon halk és iszonyú boldog vagyok, bátran ajánlom mindenkinek mert tényleg nem nehéz és csak egy T8-as + egy csillag csavarhúzó kell.

    #277323 vargalex
    "Én mindenkit arra buzdítok, hogy csinálja meg maga, ha csak egy kis affinitást is érez magában. Nem egy agysebsészet és akkor biztosan tudod, hogy meg van csinálva rendesen."

    Igen, sok mindent én magam csinálok a konzoljaimon, forrasztani is megtanultam de analogot pl. egy ideig nem mertem és leadtam egy kontrollert nem írom le melyik ma is működő népszerű bolt szervizébe és visszakaptam, teljesen jól működött de ropogott az egész. Szétszedtem és akkor szembesültem vele, hogy szét van égetve a forrasztásnál az áramkör és valami hulladék munkát végeztek, ami csak simán tartó "láb" abból csak 2-őt forrasztottak le a négyből... mentem is reklamálni. Azóta én csinálom ezeket is és sokkal szebben sikerül ráadásul tudom, hogy valóban meg van csinálva. :)

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák