Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz jokeman #30372 üzenetére

    A ps+od egy bizonyos storeba jó csak, pl 1 éves ps+ előfizetés hu storeba, ez a leggyanusabb. Oda regisztrálj mindenképp, ahova vetted, s az legyen Primary accountnak beállítva, hogy az esetleges többi accod is elérje a + által adott multi lehetőségeket valamint az azzal megvett játékokat. Viszont ingyenes játékot meg discountot játékokra + miatt csak oda kapsz, ahova vetted (hu talán) így ha 1 év után máshova venned meg a +t, akkor az addig begyűjtött ingyenes tartalmakat nem ered el ( az olcsóbban megvett játékaidat viszont használhatod).

    USA accot szoktunk meg javasolni, mert az olcsóbb (60 USD a kezdő AAA címek ara) s gyakoriak a nagyobb akciók. Ha ilyet csinálsz amazonon tudsz venni rá feltöltő kártyát, vagy fizikálisan (60 USD USA psn network card kb a neve)

    Magyar lemezes játékhoz ha dlct akarsz venni a storeban, azt mindenképp hu storeba tedd, mert ugyan nincs régió korlát, de dlcnel megmaradt, azaz hu lemezhez USA dlc nem jó ( viszont USA profiloddal is tudod használni ha a hu profil primary, ha azzal szoktál játszani neten mondjuk s fontos h az legyen a neved, illetve oda logolsz be auto, ott vannak a menteseid, akkor fontos ezt tudni:) )

    USA profilt is érdemes primaryre tenni, hogy a többi ACC az azzal vásárolt tartalmat elérje (1 ps4en több primary ACC lehet, de egy acc összesen csak 1 ps4en lehet primary)

Új hozzászólás Aktív témák