Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage401

    senior tag

    válasz jokeman #30372 üzenetére

    Szervusz,

    Két módja van a regisztrációdnak. Egyik PS4 keresztül a másik a Webes felület.
    Én ha rám hallgatsz PS4 keresztül viszed fel az összes adatod ha új felhasználója vagy a rendszernek. Hosszadalmas de 100% hogy minden működni fog. Ha később Store keresztül vásárolsz (Master Cardos kártya kell) akkor ha a PS4 keresztül regisztráltál később nem lesz gond a Wallet feltöltéssel sem. Így tudsz vásárolni.

    PS4 keresztül

    Create User> (elfogadod a Licencelsz megállapodást)>Next> New to PSN? Creat an Account> Végig zongorázod. Ékezetes betűket hagyd el a rendszerben mivel angol alapértelmezett. Majd a kész az Accuntod.
    A kódodat a következő helyen tudod aktiválni (de nem csak a PS+ kártya aktiválható itt, hanem játék vagy DLC is)

    Fent balsarok PS Store ikon> Bal listában az utolsó> Redeem Codes> 12 digitális karaktert bepötyögnöd kell
    Kész.

    Viszont, ha kiakarod venni, hogy egy év után újra meghosszabbítsa, mivel ezt az accunthoz rendeli egyből azt Webes felületen tudod.

    SEN oldala

    Sign In>Nevedre kattinta Account Managment (setting)>újból be kell írni a email és jelszó párost> Wallet> Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content :Yes: van alapból de ha nem kell akkor :No:-ra tedd

    Üdv
    István

    [ Szerkesztve ]

    Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

Új hozzászólás Aktív témák