Új hozzászólás Aktív témák

  • N@idia

    őstag

    Hát ezt érdekesen olvasom forrás: PC GURU
    Annak az ingyenes verziónak örülök,mert a multit szintén tartalmazni fogja 1-2 pálya nem lesz meg autó számomra bőven elegendő lesz a csupaszított DriveClub :C

    A DriveClub lesz a PS4 egyik nyitó címe, s a játékot nem egy, hanem rögtön három kiszerelésben is meg lehet majd venni: az egyik a hagyományos, lemezes verzió, de lesz egy digitális kiadás, valamint egy lecsupaszított, ingyenes változat, ami a PSN Plus előfizetőknek szól.
    - az ingyenesen játszható kiadás viszont már érdekesebb. Ebből bevallottan hiányozni fog pár autó és pálya, de minden közösségi funkciót és multiplayer módot tartalmaz, ahogy a szólista módot is többé-kevésbé teljes mértékben élvezhetjük majd. A fejlesztést végző Evolution Studios a nemrég megtartott kérdezz-felelekben egészen rugalmas programként vázolta fel a free-to-play DriveClubot, hiszen csak rajtunk múlik, hogy mennyivel akarjuk kiegészíteni az ingyenes játékunkat; minden hiányzó darabot megvásárolhatunk, akár egyben is, ezzel feltornázva a játékot a digitális verzió szintjére.

    [ Szerkesztve ]

    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák