Új hozzászólás Aktív témák

  • mrterminator

    aktív tag

    válasz axton #32822 üzenetére

    De látnod kell, ha úgy használod a programot ahogy kell (nem faltól falig) a törés igenis reális, mert a legkisebb koccanásra is köpik horpadott és úgy ahogy kell. Normális vezetésnél max ennyi történik, hogy kicsúszol apróbb koccanások, és az remekül megvan csinálva. Nem arra van tervezve hogy pattogjunk faltól falig, persze hogy a törés akkor nem reális. De nem véletlen az se hogy pont sokan ezt hiányolják, mivel ezen játékosok törnek zúznak...és mit látnak NEM TÖRIK :D miközben egyik legszebben törő játék (egy bizonyos fokig, amit ha jól vezetsz teljesen reális) Nem mosnom egy kicsit mechanikusan is kiható (kicsit húz egyik irányba, kevesebb motorerő, vagy jobban rázkódó felfüggesztés hiány miatt jó lenne, de ez pont a azok miatt nincs benne akik fikázzák így is. Mert elő kanyar után nehezebb lenne vezetni, az amúgy bénán vezetőknek.
    Csak nézzük meg a GRID Autósportot abba 80órat multiztam, és senki nem játszott töréssel, hiába ott szuperül megvolt csinálna, itt is azonnal kapcsolták ki..Sőt senki nem akart segítségek nélkül játszani....ha lenne, de mivel nincs most ezért meg a hiszti.
    Mutiba meg normális (barátok) ellenfelekkel kell menni, és meglesz az élmény.
    Nem azt mondom hogy ezek feleslegesek, mert full töréssel nulla segitséggel toltam a multit, hiába más nem azzal. Itt is jó lenne ha segitségeket ki lehetne kapcsolni és mechanika sérülést be. De láttam hogy hiába ott lehetőség 99% ban nem úgy tolják, de jópár embernek kedveztek ezzel a lehetőséggel, mégha kevesen is használták ki. Namost erre is írtam hogy így butulnak játékok, mert a fejlesztők minek öljenek bele 2x munkaórát ha mindenki azonnal kapcsolja ki, csak egy szűk réteg használja. Kellene bele részemről nagyon is, de szerencsére a fizikája kárpótol! nagyon is.

Új hozzászólás Aktív témák