Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz gyuribácsi88 #37713 üzenetére

    Hát, nem tudom. Az xone topikba is szokott ps4es irogatni (többek között én is, igaz spec én egyekszem nem flame-elni meg offolni, van ott azért olyan, aki leszarja :D) és sztem teljesen normális, h valaki a másik táborét is olvassa. Főleg ha esetleg késöbb tervez váltani/mellé venni. S egyáltalán nem bicskanyitogatóak az ide tévedt xone-os kommentek az utóbbi időben, ellenben a ráreagálások már kicsit parasztok általában :D Én pl driveclub release utáni időkben, amikor ott is ment a fika, bizony párszor leírtam h mit hogy látok. S egyáltalán nem voltak velem parasztok, még értelmes eszmecsere is folyt! Erre itt meg, vki szidja a FH2-t (szerintem teljesen jogosan ;] ), erre ha valaki ideírja, h szerinte nem is szar, mert ez meg az, akkor elkülditek a búsba, mondván senkit nem érdekel.

    Első út, legyetek nyitottabbak, ne legyetek rasszisták :D Halgassuk meg a másikat, ha más gépe van akkor is (persze a flame-elés más, de ezek bőven nem tartoznak abba a kategóriába amiket itt írtak. Akkor már inkább azt nevezném annak, amire írtak...)

    Ha ez nem megy, akkor sajnálkozzunk ezen, de próbáljuk is meg elejét venni legalább: ne írjunk xone-ról, játékokról rá stb. Szvsz ez rosszabb megoldás, de azt ne várjuk már el, h itt össze vissza írunk mindenféle szennyet róla (mikor mennyire jogosan...) és ha vki pár sorban leírja a véleményét, annak a nyakának hirtelen 10en essenek neki vidéki késdobálós kocsma stílusban :D

    Nincs semmilyen posztom itt, ki vagyok én h ilyeneket írok, tudom, de azért igyekezzünk már ezt a köcsög xboxos mennyé haza stílust mellőzni, ha semmi rosszat nem ír, csak egy flamegyanús beírásra reagál. Lehet mondani, h de ez a ps4 topik, itt hagy lehessen már szarrá alázni ha úgy akarjuk - de azért akkor szvsz tényleg az a minimum, h nem küldjük el őket a búsba, ha normálisan ideírnak vmit. SZERINTEM.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák