Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz mfranky #37885 üzenetére

    Ezt én értem, de most akkor ez milyen játék? RPG -nak /MMORPG -nek egy hulladék mert ott ilyenek nincsenek (be kell vállalni, hogy a casualok egy része nem fogja szeretni..). (MMO)FPS -nek nem tudom kinek tetszik/szereti de szerintem CoD, BF4, Killzone közül bőven megtalálja mindenki a magának való shootert. Más jelzőt még ennél jobban erőszakolva sem tudnék ráhúzni erre a játékra.
    Stílustalan, lénytelen, lapos, unalmas, haszonhajhász. Lerí róla, hogy szartak bele, átvettek 1-2 klasszikus Halo dolgot meg csináltak neki a Times Squaren 2 lakótömbnyi reklámot 500 misiből és kész. Tragikus és szánalmas nem érdekel, hogy ki a fejlesztő/kiadó és kit milyen nosztalgia szálak fűznek hozzájuk, ez gyötrelmes.

    És akkor még a Killzone -t perelték, mert hogy hazudtak, mert az nem úgy 1080p hanem csak valami interpolációval... Itt milyen nyilvános és nyittot átbaszásról van szó akkor? Őszintén remélem, hogy meglincselik őket, beperelik és örökre lehúzza a redőnyt a kiadó a fejlesztővel együtt, mert teljesen jogos és kiérdemelt.

Új hozzászólás Aktív témák