Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Dexar007 #38276 üzenetére

    Megfelelő helyről beszerezve 7-12k áron beszerezhető 1x játszott és új PS4 játék szóval 15k+ áron kábé egy darabot sem vennék. :N Gyűjteni sem tervezem, mert nem követem el 2x ua. a hibát. Account megosztas nem hiszem, hogy szóba kerülne, ahhoz megfelelő és megbízható partner (ismerős) kéne, aki nem biztos, hogy lesz.
    Tehát továbbra is gamer PC + marad a PS3, vagy átlagos PC + PS4 verzió lesz. Azért 90k+ mert csak a GTX970 jönne szóba, mivel a fogyasztás és teljesítmény egyszerre csak azoknál jó, és biztosan elég kompromisszum mentesen 1080p felbontáshoz. Mint mondtam vizuális típus vagyok

    kovsol: igen, ha úgy állítod be! De a lényeg, hogy akár a konzol akár a TV skálázza fel 1080p-re az egyébként alacsonyabb felbontású videótartalmat de az sosem lesz olyan mint a natív 1080p - ez tény, nem vita tárgya. Sajnos én látom is, különben egyszerűbb és olcsót lenne / lett volna minden.

    Madwe: igen, már láttam köszi! :) Ez az egyik ok amiért gondolkodom rajta, de az ezzel kapcsolatos válaszom még a korábbi konzolokra (és e témáról általánosságban) értendő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák