Új hozzászólás Aktív témák

  • barcabome

    aktív tag

    Madwe írta, hogy lehet másodlagos emailt megadni a profilhoz. Megkérdeztem hogyan, de nem jött rá válasz. Google beírva sem találtam semmit arról, hogy másodlagos email címmel lehetne-e védeni az accot a feltörés ellen.

    Amit írtam meg nem támadásnak szántam csak tényleg már napok, hetek óta a fikázás megy, ha pedig valaki írja az adott játékról, hogy neki tetszik, akkor egyből igénytelennek, megvezethetőnek, marketing gépezetnek bedőlőnek van titulálva.

    Tatyla: Nem, nem csak nekem tetszik az a "fostalicskaszégyengyalázat" játék, az már más kérdés, hogy itt szénné oltottátok a játékot és senki sem ír inkább ide a játékkal kapcsolatban. Valóban nem egy év játéka esélyes, de attól még vannak benne nagyon jó dolgok, csak mondjuk lehet nem játszottál a betával annyit, hogy észrevedd.

    Sokan írták itt, hogy mentek 2 kört a bétában a tesztpályán és törölték is le a játékot, mert csúnya a grafika, rossz az irányítás stb... Akkor nem értem miért megy állandóan az álszentkedés, hogy nem a grafikától jó egy játék, miközben minden második komment a 60 fps-ről és az 1080p-ről szól.

    Én is segítőkész vagyok, mert pl mikor a PvZ Garden Warfare ingyenes volt, elküldtem 30 ismerősömnek körüzenetben, hogy töltsék míg ingyenes, viszont 3 ember írta vissza, hogy köszi. Nem mintha elvárnám, hogy megköszönjék, csak pl. mikor előtte 5 perccel nekem írták mégis megköszöntem, hiába már rég letöltöttem a játékot.

Új hozzászólás Aktív témák