Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Dexar007 #40257 üzenetére

    Jó játék a Tomb Raider, szép is volt, és élvezhető de kb ennyi nekem. Biztos van TR fan, nekik ez az ultimátum.. A TLOU szvsz. szebb. Nem kifejezetten textúra felbontás és poligonszámokra értem, hanem egyszerűen nagyon egyben van az a játék, az összes környezet 1-től 1-ig zsúfolt, azt az érzetet kelti, hogy ott egy nagy, élő, mozgó nyüzsgő városi élet volt, és most vége. A Tomb Raider hiába "modernebb" grafikailag (talán, bár nekem nem egyértelmű), egyszerűen nem nyújtja azt a vizuális élményt számomra.
    A játékélmény és a történet(vezetés) az úgy kb. kár is összehasonlítani, mert csak megbántanék valami TR fant (téged?). A TR jó, vagy akár nagyon jó de a TLOU hatalmas.
    Hangok terén a TLOU Sony headsettel és hangprofillal félelmetesen jó..
    Úgy nagyon más nekem nem számít és nem is maradt ki szerintem. Nem egy kategória, van amit nem lehet és nem is érdemes összehasonlítani mert "szarnak" tűnhet egy amúgy nagyon korrekt és jó játék ( = Tomb Raider).

    És nem azért, mert hogy exkluzív.. Ott a Shadow Fall, exkluzív, máig az egyik legszebb játék de közelébe nem ér egy Báttlefíd 4 -nek élményileg, ami ráadásul játszhatatlan volt fél évig. Nem elfogultság..

    shunter nekem is ez volt a benyomásom, de nem számolgattam poligonokat :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák