Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz gaebriel #40549 üzenetére

    Pont ezt írtam, hogy nem vagyok (nem voltam, utánnanézegettem/olvastam de tv topik megbízhatóbb nyilván!) :DDD De ahogy alattam is írták, a frissítési freki és az input lag 2 külön dolog. "Hz -et" mindenhol kell keresni, de nem mérvadó szerintem, de nyilván minnél több annál jobb (főleg ha van alapja is a számoknak..). Ez az a szám/freki amivel a tv teljes képét (jó esetben..) frissíti másodpercenként.
    A válaszidő amit írtál, megint egy harmadik dolog. Itt ha lehet még nagyobb hazugságok és kavarodások vannak, mindenki azt írja rá amit nem szégyell és ami neki a legjobb (szürke-szürke, fehér-fekete, fekete-fehér ki tudja mi van még..). Ez a szám annyit ír le, hogy az előbb említett legkedvezőbb módon melyik színből melyikbe áttéréshez mennyi idő kell a panelnak.
    És az input lag végül egy olyan "tehetetlenség" ami eltelik minden megkapott (valós időben kiadott) képkocka és a megjelenése között.

    Persze nyilván az előző kettő (válaszidő és input lag) egymást ki is olthatja, meg össze is adódhatnak de azért jó esetben ma a válaszidő már nem téma szerintem (de itt is a tv topik a mérvadó).

    gaebriel de válaszidőt adtál meg. HDTVTEST.co.uk -án nézd meg, vagy írdd le pontosan milyen tv akkor többet tudunk :K

    Olvasmányok:
    Input lag
    Input lag vs response time (válaszidő)
    Minőség - gyorsaság

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák