Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz donceleger8 #40545 üzenetére

    Semmiképp ne vegyél 4kt. Még nem kiforrott szabvány, csomó dolog, színtér pl egyáltalán nincs kész! Ezért vicces az a mondás, h most cserélek tv-t, gondolok a jövőre ezért 4kt veszek. Egyrészt ha most sima tv-t veszel s mondjuk 3 év múlva egy 4ksat, akkor árban kb még jobban is jársz, mert meredeken esnek az áraik, így késöbb jobbat kapsz olcsóbban (akár jóval olcsóbban, mint most egy fhd tv-ért kiadsz) de ráadásul még nem is fix az egész. Kb olyan mintha anno HD ready tv-t vettél volna, mondván az hd, majd 1-2 év múlva megjelent volna a fHD, mint igazi hd. Igaz most a felbontás már kész van, de semmi más!

    Másrészt az ilagja ezeknek iszonyat nagy! Meg nagyon sok 30hzes panelű - marketingel arra is ráírják szívbaj nélkül a 600hzet :D Nomeg az játéknál semmit se számít hogy 50 100 vagyy 600 hzes (olyan nincs is amúgy) mert úgyis max 60fps lesz rajta, de inkább 30 :D

    Input lag: valaki írta hogy az a pár ms mit számít. Rengeteget. Ugyanis nem csak ez ad input lagot, hanem az fps száma maga (30 fps 33.3 ms-t ad, 60 16.6-ot pl), ha van erősítő hdmi passthroughval az is ad rá valamennyit, a kontroller inputjára is jön valamennyi, ha multi fpsről van szó akkor a ping is beleszámít, meg a másik játékos pingje, meg a szerver tickrate-je. Azaz nagyon sok kicsi érték szépen jó naggyá tud nőlni, ott kell csökkenteni, ahol csak lehet - már ha valaki komolyan akar multi fps-t játszani. Mert ott számít minden egyes ms amúgy is!

Új hozzászólás Aktív témák