Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodrow

    csendes tag

    Valaki segítsen!

    Mióta megvan a PS4 ezen a típusú "monitor tvn" játszottam LG M2232D, most átraktam egy másik szobába, itt egy hasonló méretű, de Samsung UE22ES5000 van. A problémám az lenne, hogy utóbbin előjött néhány zavaró élsimítási probléma, amiről már többen is panaszkodtak. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi oka lehet, meglehetősen laikus vagyok megjelenítők terén, átnéztem a tulajdonságokat, de én érdemi eltérést nem találtam. Van valaki, aki esetleg jobban ért hozzá és elmondaná a véleményét?!

    A Samsungot a szobámba természetesen rögtön beállításokkal kezdtem, hogy csökkentsem vagy esetleg megpróbáljam eltüntetni a zavaró éleket stb. némileg sikerült az Élesség 0-ra csökkentésével, de hosszas állítgatás után sem sikerült olyan szép képet kapnom, mint az LG-n első csatlakoztatás után mindenféle beállítás nélkül, ahhoz hozzá se nyúltam, megjegyzem nem is igényelte.

    Tudom jönnek majd a megmondó emberek, hogy használjam az LG-t vagy vegyek nagyobbat valószínűleg a sorrend is ez lesz, de ettől függetlenül szeretnék okulni belőle, hogy egy esetleges új TV vásárlásakor már a tapasztaltak alapján vásároljak, hogy minél jobban essen a konzolnak. :D

    Előre is köszönöm a segítséget, válaszokat! :D

Új hozzászólás Aktív témák