Új hozzászólás Aktív témák

  • #20844032

    törölt tag

    Akkor ide is:)
    Szóval first impression (óvatosan, sokaknak nem fog tetszeni):

    A grafika: a legszebb, amit konzolon valaha láttam. Mindenhol a látvány miliméterre megtervezett, akárcsak mondjuk az uncsikban. Viszont az, hogy sehol "nem lóg ki" nem igaz. Vannak bakik, elnagyolt dolgok, stb. Általában nagyon korlátoztt a látható világ, mégha a látótáv néha igen nagy is, bár álltalában egy szűk helységnyi. Az effektekről, anyagokról korábban már írtam*, bombasztikus. Mocap minősége természetesen kategórián felüli. Irtózatosan jó irány ez a grafikát tekintve, de mindent egybevetve, egyszerűen a komplexitás miatt a unity felé billen a mérlegem(természetesen a pécés, fullfullfulllverzáról beszélünk), bár tény: effektek terén az order agyonveri.
    Játék: hát az nincs benne. Mármint egyáltalán nincs benne. Ez egy sétálószimulátor. Hardon nyomom, 3 chapterben szerintem összesen húszszor hűztam meg a ravaszt, akkor is minek. Vannak platform részek, szintén minek. Kihívást nyomokban sem tartalmaz, elrontani semmit nem lehet, szerintem egy kipeckelt kontrollerrel végigjátsza magát, és ebben csak nagyon kicsi túlzás van. Aki nem erre készült, annál tutira ki fogja verni a biztit, hozzáteszem: nem fogom azokat érteni továbbra sem.
    Holnap folytatom, pénteken meg már tolja úgyis mindenki.

    *de nem ide írtam, szóval..." Viszont amit az egy óra alapján bizonyosságként kijelenthető: 2015 az az év, amikor az ANYAGOK megjelentek a videójátékban. Már nem texturázott felületek, hanem valódi, keménységgel, sűrűséggel, tapintással rendelkező anyagok. Van natúrfa, korhadtfa, lakkozottfa, keményfa, nemesfa, fafajták, stb, kő, kőfajták, fêmek, textíliák, bőr, szőr, stb. Ez ilyen minőségben sohaseholegyszersem. Szóval sohasem volt ennyire direkt az asszociáció. Ránézek valamire, és tudom milyen a tapintása, LÁTOM hogy hideg vagy meleg érzet. Érzelmeket kelt, emlékeket idéz fel. "Látod" az illatát. Mint pl. a jól fényképezett filmeknél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák