Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz ForRedGlory #44106 üzenetére

    Beyond Two SOuls -ot csak végignztem youtubeon ami nem ugyanaz, de szinte beígérem neked, hogy a TLoU még annál is jobb. Szerintem a TLoU nagyon nagyon el lett találva. Ott is rengeteg, számtalan helyen semmit nem kell csinálni. Nagyon kevés az a hely, amikor elő a .45 -öst, vagy akkor molotov és futás és akció, tulajdonképpen erre nincs is szükség. De mégis, a "felfedező" helyeken is van 1-1 rejtvény, 1-1 kis rejtett szoba, esetleg 1 csapda és gyönyörűen felépített világ. Számomra pontosan olyan érzés, mintha én kerülnék egy ilyen poszt apokaliptikus világba. Nem rohanok és rambózok ( = kvára nem fogom magam beleélni egy kál óf gyútttiba), nem csak egy QTE -et vagy cutscene -t nézek ( =nem filmet nézek, mégis én csinálom, mégis az én döntéseim ,mégha ugyanoda vezetnek is és ezáltal jól átbaxtak, hogy persze.. DE a feeling a fontos.).
    Szóval én pontosan ilyen stílusú és felépítésű játékokat várok, vártam az Ordertől kicsit több lövöldözéssel. Hát szerintem akkor ez kicsit csalódás lesz..

    Továbbra is nagyon örülök a grafikának, hiszen nyilván nem ez volt az utolsó ilyen technikájú :R

    aizen92 premium edition = BF4 + premium (minden dlc) (+ lehet hogy még más is nem tudom de max ilyen 2 doboz :DDD ) => nem kell hozzá semmi, standalone, minden benne van
    Premium = premium, kell hozzá a bf4

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák