Új hozzászólás Aktív témák

  • Supremechi

    csendes tag

    válasz mahoni #39348 üzenetére

    Hello!

    Bocs, h nem privatban, de hatha mast is erdekel.

    Rovid velemeny: beszarsz!
    Reszletes velemeny: A Xim4 tokeletes. En a Battlefield 4 (es mas esetleges fps-ek) miatt vettem meg. A konfiguralasa egyszeru, tokeletes az erzekenysege, igy aki nem szeretne kontrollerrel lovoldozni, annak must have katergoria. En pc-n nevelkedtem, es hozzaszoktam az eger+billentyuzethez, es nagyon neheznek talaltam a kontrollerrel valo celzast, szova ezert dontottem mellette.

    Beszerzes: iden januarban vettem, egyenesen a gyartotol. Sajnos csak ott talaltam. 125 dolcsi volt, ami eleg barati ar, de mire megkaptam, bizony 70.000 forintomban volt az eszkoz. Kizarolag a Fedex szallit Los Angelesbol Magyarorszagra, aki bizony megkeri a szallitas arat rendesen, erre rajon a hataron a vam...szoval nem egy leanyalom. Lehet h okoskodassal olcsobban is hozzajuthattam volna, de nem vagyok jartas ezekben.
    Penteken megrendeltem, kedden mar nalam volt az aru.

    A sors ironiaja, h 2-3 het alatt meguntam a BF4-et, mert bar szep, de geciunalmas egy League of Legendshez kepest ( legalabbis nekem ), igy visszatertem a lolhoz. Csak a multi miatt jatszottam vele online, a tortenet az...inkabb hagyjuk...ettol fuggetlenul nekem a multi is eleg uncsi volt egy ido utan.

    Kompatibilitas: szinte minden eszkozzel kompatibilis. En egy mx510-est, es egy razor nostromot hasznalok hozza.

    Ettol fuggetlenul megvan, mert ha kijon a Tom Clancy's Division, ahhoz megint jo lesz majd!:)
    Remelem segitettem.

Új hozzászólás Aktív témák