Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Mindenképp írok a fejleményekről, szerintem ne törődjetek bele, hogy hangos.
    Volt anno PS1-em, PS-2-m és mind baromi halk olt. Ez meg mint egy turbina, elviselhetetlen.

    Lehet mondani, hogy hát last of us-ban jobban pörgeti a ventit, de ez akkor sem normális, hogy fülesen keresztül is hallom ahogy süvít.
    Garral meg fél év múlva sokra mennék, kapnék vissza egy javított összekarcolt szart hát kösz de nem.

    Vissza is vittem ma délelőtt a gépet, ahogy írtam is. Holnap délelőtt hívnak, hogy mit állapított meg a szerviz, de én mondtam, hogy eredménytől függetlenül vadi új gépet kérek vissza, nem egy összekarcolt ezt-azt megjárt valamit.

    Egyébként, ahogy bevittem és letettem a pultra, majd mondtam, hogy az a bajom, hogy hangos...... nagyon meglepődött az eladó és mondta, hogy ilyen hibával még senki sem vitte vissza. Ekkor vált teljesen biztossá számomra, hogy selejtes példányt fogtam ki, mert elképzelhetetlennek tartom, hogy csak én vagyok az akit ez a porszívó hang zavarna. Ha ez lenne a "normális" zajszint, biztos vagyok benne, hogy kb minden 2. ember visszavinné MINIMUM, inkább csak azok nem akik beletörődnek, vagy lusták, de egyébként őket is zavarná.

    Szóval ez kizárt, hogy normális, ráadásul elég sok olyan kommentet olvasok itt is, hogy kifejezettem halknak mondják a gépet, egyszerűen kizárt, hogy ugyan azért a pénzért amit kifizetünk, ennyire más terméket kapjunk. 120K-ért valaki kap egy teljesen csendes gépet valaki meg kap egy hajszárítót... ebbe biztos hogy nem törődök bele.

    Na holnap kiderül mi lesz....

Új hozzászólás Aktív témák