Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    válasz Yodamest #46255 üzenetére

    Ezt már régóta olvasom, és már bocs, de ez már csak fröcsögés a részedről.
    Én elhiszem, hogy szar darabot fogtál ki, de ez nem úgy működik, hogy legyártanak 20 milliót és nincs benne szórás. Az lenne a durva, ha nem lennének hibás darabok, és ez PC-n sem működik máshogy. Például a Sapphire 7850/70-s szériánál folyamatosan fennállt egy durva hiba, ami a vramot érintette. Vagy voltak hibás cpu-k az intelnél stb... Ilyen a tömeggyártás, aki ezt nem tudja elfogadni, az keressen olyan országot, ahol az ipar a háborús állapotra van beállva. Na ott biztos nem lesznek hibás darabok, de hogy nem fogsz megélni havi 5 millió Ft-ból az is biztos.
    Visszatérve a dologhoz: itt amin lehetne vitatkozni az a Sony garanciális ügyintézése. Ez pedig kifogásolhatatlan. Van egy garanciajegyed, és bármikor kicserélik neked az egész gépet egy újra. És ez már PS3 esetében is így volt. Abszolút korrekt. :R Melyik gyártó csinálja ezt neked meg ? Az hogy várni kell a kivizsgálásra, hát könyörgöm.... ne vergődjünk már. Ráadásul a PS3/PS2 FAT esetében sokkal több hiba állt fenn. (Ledes hiba, túlmelegedés stb..) A PS4 sokkal kifinomultabb a régebbiektől, nincs semmi komolyabb szériahiba, ami minden darabesetében jelentkezik az a gumilekopás, amit persze cserélnek...

    Egyébként ugye PS4-nél is fennáll a garancia időn túli garanciáztatás ? PS3-nál volt ez, hogy lejárt a garancia, de ha bármi probléma volt a géppel, 16e Ft kifizetése után küldtek egy teljesen újat, vagy megmegjavitották ha olyan volt.

    [ Szerkesztve ]

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák