Új hozzászólás Aktív témák

  • LeventeV

    senior tag

    Ne haragudjatok az off miatt, de ezt muszáj megosztanom veletek.
    Nem olyan rég eladtam a Far Cry 4-et valakinek. Már mikor a találkát egyeztettük éreztem, hogy még szívni fogok ezzel a játékkal, aztán a vétel után már biztos voltam benne. És igazam lett: ma hív a gyerek, hogy én egy hibás játékot adtam el neki, ami nem megy rendesen. Nem tud belépni a térképbe és nem találja a Skill oldalt, pedig már rengeteg videót megnézett, de biztos nem ő a hibás, hanem a játék és hogy ő megvette a season pass-t, meg plusz missziókat a store-ból és az neki kidobott pénz.
    Elmagyarázom neki szépen, hogy mit kell tennie, de csak nem ment.
    Aztán a végén kiderült, hogy még a tutorialon se verekedte keresztül magát, még egy rádiótornyot se mászott meg, sem outpostot nem tisztított meg... ja és még azt is el kellett magyarázzam neki, hogy azokat hogyan kell megcsinálni.

    Nem akarok rossz lenni, de ha ez a jövő gamer nemzedéke, akkor teljesen megértem, hogy miért jönnek olyan day1 DLC-k, amikkel mindent feloldhatsz a játékban... ész és türelem NULLA, de a pénztárca teli van, ez az ideális gémer a kiadók számára. Ha már a tutorial befejezése is gondot okoz, akkor jöhetnek az Angry Birds és Candy Crush játékok ezerrel.

    UI: A gyerek kb 17 éves lehetett és nem nézett ki szellemi fogyatékosnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák