Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz jalicsbal #5103 üzenetére

    Jó, legyen úgy, én nem kívánok neked meg senkinek rosszat.. Csak nem lennék meglepve (és remélem te sem), ha most cirka 1 hónappal előtte te gondolsz egyet és akarsz garantált day1 venni egyet, amikor mások már Augusztusban azon izzadtak, hogy lesz-e (nyilván nem mindegy azért, hogy előrendelted Júliusban, vagy december 1-jén :DDD ). De tényleg, legyen az, hogy mindenkinek jut és még marad is a polcokon :R

    Egyébként KV oldalán nem értem a dolgokat most. Eleinte az előrendelői kártyánál oda volt írva, hogy exkluzív előrendelői ajándék. Most ugye azt levették nem rég, viszont a konkrét gépcsomagoknál ezt lehet látni:

    "Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a PlayStation 4 alapgépet hivatalos magyar forrásból, gyártói garanciával kínáljuk megrendelőink számára. Boltunk továbbá árgaranciát, garantált átvételt (előrendelői kártyával) és exkluzív előrendelői ajándékot biztosít a megjelenés napjára a PS4 géphez!"

    Most akkor lesz / nem lesz mi lesz ..? Xirtam esetleg valami válasz erre? (Meg akkor tisztázhatnád egyúttal azt is, hogy mindenkinek egész biztosan lesz -e PS4 -e 13.án, akinek kártyád eladtok)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák