Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    Sziasztok!

    A hétvégén lettem büszke PS4 tulaj, ez az első konzolom (előtte pc-n gyűrtem a játékokat).
    Nem bántam meg a vételt, (eredetileg xbox one-t akartam, de a vélemények, tesztek alapján és mert x1 nem volt, emellett döntöttem :) ) nagyon jó, gyors, és szép is :)
    Felmerült néhány kérdés bennem a használat során:
    Néhány óra folyamatos játék után (kb 3-4 óra) elkezd kicsit hangosabban hűteni (nem vészes, csak mindenhol azt olvastam, hogy nem hangos, mondjuk tény, a lakásban is elég meleg volt).
    Külső HDD-t tud kezelni? Ha igen, akkor milyen fájlrendszerrel? Rákötöttem 2-t egyiket sem kezelte, ellenben kiírt egy üzenetet, hogy ismeretlen fájlrendszer, vagy valami hasonló. Mindkét HDD NTFS-re volt formázva. Rádugtam a sony mp4 lejátszómat is, az azon lévő zenéket viszont gond nélkül lejátszotta.
    Ha sikerül rákötnöm a külső HDD-t, akkor filmeket tudok-e lejátszani vele? Valahol azt olvastam, mkv-t nem lehet lejátszani vele. Ez igaz-e, és ha igen, akkor milyen fájlformátumokat támogat?
    Vannak-e hozzá magyar feliratos játékok? Sajna a ps store-ban (inkább a megveszem és aztán letöltöm módszert preferálom mint a fizikai adathordozósat) nem találtam meg, hogy a játékoknál hol van jelezve, milyen nyelven érhető el a játék. Az angol nem okoz nagy gondot, csak az összetettebb játékoknál azért meggyűlik a bajom vele, magyarul élvezhetőbbek lennének.
    Az utolsó kérdés pedig, hogy a kamerának kb mekkora hely kell, milyen távol kell tőle állni, hogy működjön, ha esetleg később vennék hozzá, megfelelően tudna-e működni.

    Köszi a segítségeteket előre is!

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák