Új hozzászólás Aktív témák

  • conorr

    tag

    válasz boost #59662 üzenetére

    Köszönöm, bár ez csak véletlen jött ki így. :D

    Amúgy aki még nem vette át az MGSV CE-et az gondolja meg még egyszer, mert nagyon túl árazott, itt egy kis kritika tőlem:

    Negatívum:
    A dobozza olyan a CE-nek, hogy egyszer nyitod ki és már utána nem tudod rendesen vissza csomagolni, egy papír szalaggal van körbe fogva amin egy fém diamond dog pecsétet van, de ha kibontod már vissza se tudod rakni a pecsétet mert csak ragasztóval lett rá nyomva a szalagra. (USA változatba a dobozhoz van rögzítve a pecsét)
    Illetve a képeken úgy nézet ki hogy a CE dobozza bőr, de viszont csak sima papír amire úgy nyomtattak rá mintát hogy bőr hatást keltsen.
    -A hozzá adott Venom Snake kéz replika pedig teljesen gagyi benne, (és nem is a méretaranya miatt, mer az úgy is volt hirdetve hogy nem az 1:1-es méret) az anyaghasználata olyan igénytelen műanyag mintha happy meal menü mellé járt volna ingyen játéknak, és nem pedig egy drága gyűjtői csomaghoz.
    -Bonusz lemez-en pedig a dok film keményen fél óra... A többi tartalom pedig a youtube-on is fent lévő trailerek.

    Pozitivum:
    Steelbook-nál meglepően szép a nyomtatás. (Azon mondjuk kicsit besértődtem hogy nem a Yoji Shinkawa rajzait használták a borítóhoz.)
    Ami vicces hogy eddig is lehet tudni hogy mi lesz a steelbook borítója, de senki se vette komolyan mert a Ground Zero-ból volt egy kép az egyik oldalán, így azt lehetett gondolni hogy ez a megjelenés napjára változni fog, de ez nem történt meg.
    Viszont mikor kinyitottam a tokot értelmet nyert hogy mért van az egyik oldalon a GZ-ből a kép, azért mert a tok két lemez tárolására is alkalmas, így akinek meg van a GZ az belerakhatja. Kihangsúlyozom hogy ezt csak az európaiak tehetik meg mert az USA változatnál csak egy férő helyes a tok!!! (ezt nem is értem mért, pedig a toknak tényleg csak így van értelme ezekkel a képekkel)

    Tehát összességében csak Hard Core fanoknak ajánlom a gyűjtőit, akik berakják a többi MGS ereklye mellé és kipipálják hogy ez is megvan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák