Új hozzászólás Aktív témák

  • melega

    őstag

    Te karácsonyig már írtam, hogy eldöntöm, hogy újgenerációs konzolra gyűjtök Batman Arkham Knighttal 125 000 Ft, vagy géptuning: Először a Witcher 3 Wild Hunthoz alaplap, processzor, memória csere, a többi megvan.

    Lehet hogy, csak 2 év múlva vagy később lesz rá pénzem, mert Pannanénivel lehet, hogy csirkéket fogunk tenyészteni, és eladni.

    AM 3+os alaplap, 6 magos AMD 3500 MHzes processzor Satas DVD író és 8 GB memória

    A Windows7, a satas winchesteren a 35 Gb szabad hely, és a Nvidia GeForce GTX 650-es kártya directx 11 és Shader Model 5.0 támogatással megvan hozzá.

    Utána a Batmanhaz.

    Új winchester 320 Gbos satas

    Nvidia GeForce GTX 660 as kártya 2 GB ddr5-ös directx 12-es, két aktív hűtővel pci express foglalatba való

    Windows 7 64 bites megvan hozzá.

    Amiket még akarok, és szívesen játszok:

    A BAtmanben agyonverek minden ellenséget, bekerült a Batmobil/tank nagyon jó kis adalék a játékhoz, sok autós üldözésben vehetek részt,vannak Riddler által tervezett versenypályák, és az Arkham Knight drónjaival megvíandó tankcsaták. Az áladozatokat itt már nemcsak megkínozzák, ha kell meg is ölik. So új fejlesztés elérhető. Elénkrak egy puzzlet a játék, nekem kell kirakni a hiányzó darabokat. Elkapom a végén lévő főellenségeket más befejezés lesz a játék legvégén. Kedvenc játékom Mindig nagyon szerettem, és élveztem az ilyet.

    A Witcher 3-ban használni kell a pajzsképességet, megölök minden ellenséget bombákkal, karddal, és főzetekkel, azokat tudni kell használni, főhős egy profi szörnyvadász. Melléküldetéseket beleszámolva 80 órás. Remélem karácsonyra, már meglesz a játékra és a géptuningra a pénzem hogy fusson.

    A kedvenc sorozatom legújabb darabja az Assassin's CReed Syndicate, karddal, késsel megölök mindenkit aki ellenség, tömve utcai lovaskocsis versenyek, dinamikus melléküldetések, kocsmabunyók, füstös játéktermek, fogathajtós, vasutas üldözések. Tömve mindennel, ami a játékba való ezért szeretem jobban, mint a többi részét.

    Tom Clancly's The Division lelövök minden ellenséget, mint a Max Payne 3-ban, annyi különbség, hogy az egy és többszemélyes játékmód egybeolvad, ha kiszáll a csapattárs, a gép folytatja helyette a játékot. Rá kell jönni ki szabadította el a vírust, és meg kell ölni.

    Mafia 3 a 2-re épül, nemcsak az ellenségeimet lövöm le, és haláloznak el, hanem sok autós üldözésben részt vehetek, és bármelyik kocsit ellophatom. Egy maffiózót alakítok, aki a maffiának dolgozik.

    Hitman 6-hoz megjelenés 2016, vagy 2017

    PS4-re is megjelennek amiket akarok. PS 4-et veszek akkor Batman Arkham Knighttal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák