Új hozzászólás Aktív témák

  • LeventeV

    senior tag

    válasz Zanik #63908 üzenetére

    Szerintem itt abszolút nem a Sony-t és a Microsoft-ot kell hibáztatni. Ne feledjük, hogy a játékfejlesztők lobbiztak a leginkább ezekért a konzolokért, és velük közreműködve született meg ez a generáció. Eddig sírtak, hogy nehéz programozni az arhitektúra miatt, most meg sírnak, hogy nem elég a hardver, de olyankor persze hallgatnak, mikor a csúcskategóriás gépeken is éppen hogy elfut a program. Ha talán nem évente jönnének ki a játékok, gigányi méretű day1 patchekkel, és szánnának egy kis időt az optimalizálásra, jobb minőségű címek születnének.
    Ehhez viszont az kell, hogy a játékosok összefogjanak, és egy egységként lépjenek fel a hulladék portok ellen, csak ez a mai világban elég utopisztikus, a gyors profitot hozó tucatcímeket támogató kiadóknak meg nagyon is tetszik ez a kaotikus oszd meg és uralkodj szituáció, amelyben a játékosok egymás és a gyártók torkainak esnek, elfeledve bizonyos dolgokat.

    Ahogy írtátok, tényleg érdemes összehasonlítani a PS3 első két évét a PS4 első két évével. Nem érdemes még temetni ezt a generációt.

    Emellett ne felejtsük el mi a konzol célja: elhozni a megfizethető árú szórakozást a nappaliba. A megfizethető ár, mint azt a Sony a PS3 esetében, a Microsoft a One esetében saját bőrén tapasztalt, az mindenképp valahol 5OO dollár alatt van. Az átlag vásárló ennyi pénzt hajlandó kiadni egy konzolért, és ennyi pénzért kb. ezt tudták a gépbe pakolni. Azt pedig szerintem egyik gyártó sem engedhette meg magának, hogy nagyon a gyártási költség alatt adják a konzolokat, főleg a Sony nem, amelyiknek egyedüli működő szegmense a Playstation.

    Azt mondom várjunk még egy kicsit, hátha változik a helyzet és jönni fognak majd a jobb exkluzív címek. Ha két év múlva is ilyen lesz a helyzet, akkor temessük ezt a generációt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák