Új hozzászólás Aktív témák

  • Nayrobi

    őstag

    Guitar Hero Live:

    Páran kértétek hogy írjak róla röviden, íme.
    Beletoltam kb 7 órát a hétvégén és rohadtul tetszik. Az új gitár nagyon jó, persze még mindig műanyag meg minden, de a célnak megfelel. Sokan kiakadtak az új gombkiosztásra, de kár volt. Én már bejelentéskor éreztem hogy fasza lesz és tényleg az. Bár én az ilyen játékokat nem tekintem a gitározás alternatívájaként semmilyen szempontból, de mégis párszor úgy éreztem, mintha igazin játszanék, (10 éve gitározok/énekelek egy bandában, stúdiózás, klubkoncertek, fesztiválok, minden megvolt már akit érdekel dobok linket :P), szóval ezzel a részével is elégedett vagyok, ja és végre van open note is, szóval tovább variálták a dolgokat.
    Maga a játék jól van felépítve, a Live rész épp annyira hosszú hogy ne unjuk meg, a GHTV-be pedig napokat bele lehet tolni, ráadásul a mostani két csatorna mellett indul egy harmadik is hamarosan 70 új számmal, így az eddigi 42+200 dal tovább bővül.
    A zenei felhozatal nekem bejön, van egy rakás szám amit szerettem korábban is, emellett egy csomó frankó új dalt ismertem meg.
    A nehézség nagyjából jól van belőve, a kezdők csak három gombot használnak így nekik sem lehet bonyolult egy nótát végigtolni, a tapasztaltabbaknak meg ott van az advanced meg az expert fokozat, lehet szépen izzadni :) Én többségében közepesen játszom, szinte minden dalt így 98%+ra hozok, át is állítom a nehézséget pár napon belül.
    A screenshot, shareplay és broadcast funkciók le vannak tiltva. Van day1 patch, de csak pár megás.
    Röviden ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák