Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    válasz boost #65466 üzenetére

    Valami oka tuti van, hogy ekkora akksi került bele. Kitudja mi. Talán a költséghatékonyság. Az Xbox one-ba gyárilag elem van? (Minden irónia meg nélkül, tényleg nem tudom, annyit tudok, hogy a 360-ba elem kellett ha jól emlékszem, ezért kérdezem). Ha elemes, akkor az az alap, hogy az ember tesz bele egy feltölthető ceruzaelempárt. Árban pedig a kontroller ugyan annyiba kerül, mint a sony megoldása, tény utóbbi, nem bírja addig, mint a felölthető elemes. Ha nagyobb akksi került volna bele, gyanítom drágább lett volna, mint a rivális kontrollere, az meg valamilyen szempontból piaci hátrány.

    Amúgy nekem egy napot ki szokott bírni, ami kb 8 óra játékot jelent. A játék végeztével berakom a bölcsőbe, és másnap reggelre fel van töltve. Ha esetleg épp játék közben merülne le, akkor felrakom azonnal és folytatom a másikkal (de ilyen szinte sosincs).

    Szóval szerintem nem olyan vészes a helyzet. Úgy gondolom, senki sem járt még úgy, hogy azért kapott egy headshot-ot, mert épp lemerült és kikapcsolt a kontroller. Az már jobban zavar, hogy este ha tölt, a sárga fény bevilágítja az egész szobát :DDD

    Ha belegondolsz: USB eleje azért logikus, mert szemben ülsz a géppel, azaz nem össze-vissza kell tekergetni a kábeleket, arról nem beszélve, hogy akkor hosszabb kábel kell.

    [ Szerkesztve ]

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák