Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    válasz Elims #66437 üzenetére

    Köszi! Az az új stratégia, vagy elv, hogy gyűljön kicsit a platina, hogy minden, amit kimaxolok, az nem számít bele a játék-költségvetésbe. :DD

    Ott nem moralizálok, hogy megéri-e vagy sem. De jó is valamennyire, mert tényleg több időt töltök egy játékkal, mint egyébként tenném, tehát ugyanazért a pénzért jobban "megéri".

    Pl sose gondoltam volna, hogy az 520 forintért vett Thomas was alone ilyen jó szórakozás, főleg a második fele. Kb egy hónapja megvettem, és játszottam vele kb 1, másfél chaptert. Aztán kb egy hete, mikor nézegettem, hogy mit lenne érdemes kimaxolni, kiderült, hogy nem hardcore nehézségű kimaxolni, nekiálltam, rákaptam, és pár nap alatt befejeztem. De másik példa az EGTTR, ami alapból olyan max 4-5 órás játék, és nagyon könnyű komplett részeket kihagyni, mert nem mutatja, hogy milyen sztorielemeket hagytál ki. Na itt platinázni vagy 10-15 óra legalább. Viszont tényleg kiiismered a játékot, megismersz minden sztorielemet, beszélgetést.. stb stb. Sokkal több mindent megtudtam a sztoriról, mióta nekiálltam kimaxolni, mint egyébként.

    Persze, ahol van olyan trófea, hogy vidd végig nehéz szinten, az szívás, az valszeg nekem nem menne.

    Karácsonyra tervezem beszerezni az új AC-t, az is platina lesz, remélem. Fallout egyelőre kimarad, nem vonz, megvárom a beszámolókat, és majd januárra beszerzem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák