Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Need For Speed első benyomások. Már akit érdekel...

    Igazából a Rivals lett átdolgozva. Ha le akarnám sarkítani azt mondanám, hogy ugyanaz a rendszer csak szebb és van tuning. Ja..meg Fast Travel...hála az égnek!!!! :R
    Grafika: Szép. Driveclub-bal van egy szinten. Nem ugyanúgy szép...de a vizuális élmény kb. ugyanaz.
    Sebesség: FPS droppokról írtak tesztekben...Lehet box-on van de én itt nem tapasztaltam, pedig most pár órát beletettem. Nem rosszabb semmivel a Driveclub-nál. Kétlem, hogy a játék előrehaladtával ez változna.

    Megint 0-24 online minden. Itt speciel nem zavart. Volt, hogy épp drift versenyben voltam és keresztülhúzott a pályán egy csávó a nyakába pár rendőrrel de "migration problem" eddig nem volt. Aki játszott a Rivals-szal az tudja, hogy gyakorlatilag játszhatatlanná tette a játékot. De míg ott kikapcsolható volt...itt most nem.

    A kocsik szépek...a tuning meg mint a régi Underground-okban. Mindent kutyulhatsz ahogy tetszik. Az utolsó alkatrészig. Beleértve az úttartást is. Szóval lehet állítani, hogy driftelősen vezetnél vagy sem! Teljesen rendben van.

    Legnagyobb hibának azt tartom, hogy raktak bele story-t. Mi a francnak? De legalább lehetne elskippelni a videókat. Jó pofa de azért nem fogok izgulni a karakterekért mint pl. a Witcher-ben.

    Kb. ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák