Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    "

    Konzolokszervize

    Sajnos a Microsoft az európai piac számára nem túl kedvező módon reagált a Sony PlayStation4-es, 1 millió darabos fogyására. Az Xbox One kiadója ugyanis úgy döntött, hogy az Európába szánt gépkészleteket a zökkenőmentes amerikai megjelenés érdekében beáldozzák, így Európai Unióba allokált első napos mennyiségeket jelentősen csökkentették.

    A központi döntésnek hála számos európai videojátékbolt megjelenés első napjára ígért előrendeléseit törölték a beszállítók, köztük a miénket is.

    A gyártó vélhetően alul mérte a várható előrendelési igényeket, így nem tudott elegendő géppel szolgálni a közelgő megjelenésre, és a megnövekedett érdeklődésre.
    Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a törlés csak 22-ére, a megjelenés napjára értendő. Néhány napra rá biztosan megérkeznek hozzánk a készülékek. Egyelőre ezek pontos újra-leosztását még nem közölték, de az bizonyos, hogy folyamatos ellátás lesz a gépből 22-e után, egészen az év végig. A helyzet, reméljük Te is megérted, hogy mennyire kínos számunkra.

    Az öröm az ürömben az, hogy lesz gép, az előrendeléseket teljesíteni fogjuk, csak néhány nappal a hivatalos megjelenési dátum után. Az előjegyzéseket azok beérkezési sorrendjében fogjuk feldolgozni 22-e után, amikor biztos és pontos információnk lesz a gépek érkezéséről. Minden előrendelőt- így természetesen Téged is- külön tájékoztatni fogunk arról, hogy melyik nap lehet a gépért jönni, illetve melyik napra várható a kiszállítása".

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák