Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz sovinho #67222 üzenetére

    Nincs rá lehetőség. Csinálj egy magyar accountot is, állítsd be azt is primaryra. Így az angol accodon is tudod használni pl a driveclubot, ha mondjuk arra van ps+od meg trófeáid s azt akarod tovább használni. Primary minden jogosultságot megoszt, kivéve a ps+ akciókat (azaz ha angolra van ps+od, akkor magyar profillal ugyan tudsz multiban játszani, de pl a magyar storeba nem él a ps+os olcsóbb ár, ingyenes játék lehetőség stb. De ez mind biztos le van írva az összefoglalóban, ahogy felettem is írták. Legyünk tekintettel a többiek idejére, a topik tisztán tartására s Árpi iszonyatos becsülettel végzett topik karbantartására, összefoglaló szerkesztésére:)

    ettől függetlenül szívesen segítettem, csak máskor azért nézz ott is körül, hátha kigyűjtötte árpi már neked a választ :)

    (#67191) horvathkrisz bocs csak most olvastam... úgy emlékszem magyar storeban is vannak olyankor leárazások, de azért nem akkora mint az usaban, de valaki erősítsen/cáfoljon meg engem ebben, emrt nem vagyok biztos benne, ilyenkor én mindig usaba tárazok be :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák