Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    The Order: 1886 pipa. Hát, mit ne mondjak, tárt karokkal várom a folytatást. Nagyon lehúzták mindenhol, így nem is vártam sokat, de nekem valami iszonyatosan bejött. Persze, kicsit kevés a játék, plusz a vége sem az igazi (Lucan után még jöhetett volna egy boss), de maga az élmény számomra elsőrangú. Pár dolgon lehetne még finomítani, plusz remélem, hogy a folytatás hosszabb lesz, de amúgy vétek lenne kihagyni. A történet elsőrangú, a harcok faszák, egyedül tényleg a rövidsége a probléma. Ha megjelenéskor vettem volna meg, akkor én is csalódtam volna, így azonban, hogy mindenki lehúzta a játékot, plusz olcsóbban szereztem be, simán lenyűgözött.

    A másik hasonló játék a Watch_Dogs. Valóban nincs olyan jó, mint a GTA 5, de szerintem indokolatlanul húzták le annyira. Ha laikusként nekiül az ember, és nem a grafikai butításokat valamint a hibákat keresi, akkor baromi jól lehet vele szórakozni. Eleinte fenntartásaim voltak a multiplayer miatt, de pont sikerült úgy megoldani, hogy ne legyen idegesítő mások "beugrása". De ha valakit zavar, akkor kikapcsolhatja ezt.

    Amiben viszont nagyon csalódtam, az a Shadow of Mordor. Amennyire nagy volt a hype-ja, annyira nem nyújtott semmi extrát. El lehet vele lenni, de nagyon hamar monotonná válik. Mondjuk a DLC-k hátra vannak még, hátha azok hoznak valami extrát.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák