Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Na, találtam egy fórumbejegyzést, mely szerint újra kell indítani a játékot, és egyből menni fog. Megvolt, a helikopter közelébe se céloztam, csak vakon lőttem egyet, és egyből le is szedtem. Persze nincs map bug nélkül, így a következő pályán, amikor egy erkélyes lobbyt kell bevédeni, amíg a társunk a zárral szenved beakadt a játék, és hiába nem volt már ellenség, az ajtó nem nyílt ki. Szintén egy reload oldotta meg. Amúgy tetszik a játék, bár nem ad többet, mint egy CoD, de egyszer azokat is szeretem lenyomni (bár a Ghostot már kihagytam).

    James: jegyezd meg az ellenségek attack patternjét, és nem lesz gond. A drowner előre ugorva támad, az ellen oldalra érdemes kitérni, és egyből csapni egyet felé. A nekkerekkel sok gondod lesz, de ők azon kevés szörnyek közé tartoznak, amelyeknek lehet védeni a támadását. A főzeteket érdemes használni, mivel kvázi ingyen vannak (egyszer kell csak megcraftolni őket, utána meditáláskor egy alkoholból minden cuccod újratöltődik). Bárhol látsz receptet, azt vedd meg. Mivel a játék elején még sok a bandita, ezért ajánlom, hogy vedd meg azt a skillt, amivel védés közben hárítod a nyilakat. A jelek közül én az Ignire mentem rá, mivel minél magasabb szintre fejleszted, annál nagyobb a valószínűsége, hogy lángra kap az ellenség. A pontok amúgy egy főzettel bármikor újraoszthatóak, szóval nyugodtan kísérletezz. A szellemekkel a játék elején még nagyon sok a gond (Jenny O' the Woods), őket kerüld. Ha tudod enchantolni a cuccaid, akkor nyugodtan pakold tele őket, nem kell későbbre tartogatnod, az igazán jó felszerelés úgyis lvl 34 körül lesz meg (Feline set).

    Én is Death March-on kezdtem, és csak az első tíz órában szívtam a fogam, amíg meg nem tanultam a fentieket. Utána már sima ügy volt a játék, bár nyilván ezerszer levertek. A gwentre érdemes rágyúrnod, mert egyrészt egy baromi jó játék, másrészt pedig kell a platinához. Keress egy random kocsmárost, és tapasztald ki nála a játékot. Ha túl nehéz, akkor keress másikat, mivel azért van egy-két olyan paklival rendelkező ember a játék elején is (khmm... nilfgardi nemes Vizimában), aki később is simán megszívat bárkit. Ja, és bárhol látsz eladó kártyát, mindenképpen vedd meg, mert az összes összegyűjtése is trófeát ad.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák