Új hozzászólás Aktív témák

  • LeventeV

    senior tag

    #74485 - marilllyo: vittem a kódot ha nem baj. Köszönöm szépen :R :R . Így meg tudom venni a Batman Premium Editiont magyar accra kedvezménnyel.

    Ma sikerült kipróbáljam a Dirt Rally-t PC-n, kontrollerrel. Gondolom ugyanez az élmény fogad majd áprilisban PS4-en is.
    Eszméletlenül szép a játék, letisztult menü, állati jó hangok, végre visszatértek a gyökerekhez, ami a játékmódokat illeti.

    Összes segítséget bekapcsolva játszottam, kontrollerrel, és szerintem sokkal könnyebb az irányítás mint a Project Carsban. Itt is egy rakás dolgot enged beállítani a kontrolleren, különböző érzékenységeket, deadzone-t, azonban ezekkel most nem foglalkoztam.
    Pár rész után már ráérez az ember, azonban a játék kifejezetten nehéz lett. Dirt 1-2-t maximum, a 3-at utolsó előtti nehézségen játszottam és simán nyertem. Itt 1 óra játék után is csak a stabil 3. helyet tudtam összekaparni, de annak is úgy tudtam örülni... Nagyon kell koncentrálni arra amit a navigátor mond, mert egy kisebb hiba is sokba kerül.

    Nagyon hangulatos a játék, van benne kihívás, de olyan jó féle. Nem idegeskedsz, ha nem nyersz, hanem tényleg megpróbálod újra, hogy jobb időt fuss.

    Piros pont a játéknak, hogy a Rallycross licenszelt. A pilóták nevei és az autók festései is megvannak. Remélem új pályák is jönnek majd idővel.

    Összegezve: már várom az áprilist :D.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák