Új hozzászólás Aktív témák

  • kevepapa

    aktív tag

    válasz Zanik #78601 üzenetére

    Az exkluzivitásról:

    Közel két évtizednyi PC gaming után döntöttem úgy, hogy a jövőben sokkal kényelmesebb lesz nekem konzolon játszani. Főleg azért is mert a meló+család miatt a játékokra is lényegesebben kevesebb időm fog jutni. Továbbá nem kell fejleszteni, nem kell a grafikai beállításokkal matekozni az optimális framerate-ért, ráadásul a wireless controllerrel simán lehet az ágyból csapatni mindent az 52"-os képernyőn.

    Elérkeztem hát a Nagy Döntéshez, XBox 360 vagy PS3.

    Számomra egyértelműen a ps3 felé billent a mérleg, de kizárólag egyetlen okból. Az exkluzív címek miatt. Én próbáltam a HALO-t, próbáltam a Gears of War-t, de ezek a játékok a poros nyomába sem érnek a Naughty Dog, a Konami, vagy a FromSoftware által fejlesztett címeknek.

    Ha rajtam kívül van még mondjuk 1 millió ember aki a 400 dollárját az exkluzív címek miatt költötte a PS-re az XBox vásárlás helyett, könnyen kiszámolható, hogy bőven megéri "lefizetni" a fejlesztőket az exkluzivitásért.

    Arrról nem is beszélve, hogy innentől kezdve a pénzemet is a PS Store-ban verem el, nem pedig a live store-ban, és természetesen a PS3 után nem Xbox One-ra, hanem PS 4-re ruháztam be. És mindez bizony az esetemben (és valószínűleg több mint 1 millió felhasználó esetében is) visszavezethető az exkluzív címekre.

    A Tomb Raidert meg alig várom, én bizony két év után is szívesen játszanék vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák