Új hozzászólás Aktív témák

  • F.B.I.

    veterán

    Asus Cerberus (artic) - fejhallgató - füles tapasztalat:

    Tegnap kaptam kézbe, ezt a másik olcsóbb kategóriába tartozó csodát. Fehér verziót rendeltem, amiben nem is csalódtam, tényleg szépen néz ki.
    Elég nagy dobozba lett csomagolva, minden szépen a helyén, nincs nyomorgatva, kulturátan ki lehet bontani.
    A füles meglehtően könnyű, hosszabb viselése nem zavaró, műbőrpárnával van ellátva. A fület körbe öleli, kpényelmesen elférek benne, jobban mint a Creative vagy a Turtle fülesben (bár még mindig az Astro az etalon méretben). A szorító erő elég komoly, a gumis pánt miatt de idővel kényelmesebb lesz, játék alatt már nem is figyeltem rá.
    A mikrofon egy felcsatolható változat, amit kivéve, a kábelen marad még egy mikrofon, ezáltal telefonhoz is tudjuk használni, főleg a kis 30 Ohm miatt. A mikrofon tiszta, érthető, nincs háttérzaj, aránylag elég jól szűri a másik oldalról érkező hanghatásokat (TV, család beszéde, stb.).

    Hangerő bőven elég még a kontollerrel használva is: Division, Rainbow Siege alatt, hallható sztereó létére is, hogy merről lőnek, rohangálnak a házban, ez elég jól sikerült, szinte úgy adta vissza, mint a virtual 5.1 Creative, aminek az erősítő kártyájába bedugva az Asus fülest, elég komoly mélyek szabadultak fel, révén 60 mm-es hangszórók vannak benne.

    Ezért a pénzért, kényeleme, hangereje, kommunikációs tisztasága miatt, ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

    Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák