Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz ForRedGlory #81868 üzenetére

    Azt a trendet gondolom nem kell bemutatni, hogy minden játékfejlesztő ráállt a DLC-kre, Season Pass-ra, hogy extra pénzt tudjon lehúzni a vásárlókról.

    Mégis mit vársz, milyen DLC legyen kvázi rögtön a megjelenés után a játék sztori részéhez?

    Megsúgom a Doom is két okból kapott multit: egyrészt azért, mert minden beredbullozott kis takony tizenegykétévesnél elvárás, hogy csapathassa valamivel a többiek ellen, hogy aztán oszthassa az észt, hogy ő (napi 16 órányi konstans gyilok után) mennyire nagy spiller - enélkül már nem tudsz eladni FPS-t. Másrészt pedig azért, hogy el tudják adni az ehhez kapcsolódó DLC-ket horror áron. Mihez lehet millió DLC-t gyártani? A multihoz. Extra map-pack, extra costume pack, extra perk pack, extra weapon skin pack, stb. Pontosan, amiket magad is sikeresen bekopiztál ide.

    Ha valaha is volt a legkisebb közöd a Doom-hoz, akkor tudhatod, hogy világ életben marginális volt a multija, ahogy már most is látszik, hogy ezúttal sem arra gyúrtak. Hasonlítsd csak össze a single videókkal és magad is rájössz, hogy azok grafikában, hangulatban, parafaktorban is teljesen mást mutatnak, mint amit a béta multi ad.

    Egyébként ha már a trendeknél tartunk: ugyan vess már egy pillantást a Wolfenstein: New Order-re ugyanettől a csapattól! Sztorialapú volt? Egen. Jött hozzá sztori DLC? Nope. Jött hozzá külön szotri kiegészítő? Egen: The Old Blood. Nagy összegben le merem fogadni, hogy a Doom egy éven belül kap egy kiegészítő sztorit, ahogy azt tette a Doom 3 esetében is: Resurrection of Evil. De honnan is tudnád ezeket, ahhoz ismerni is kéne a Doom-ot.

    Kérlek a személyeskedést kerüld!

    [ Módosította: Intruder2k5 ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák