Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Wlac #81878 üzenetére

    "viszont az tény, hogy az eddigi Doom részek nem voltak a multira kihegyezve."

    Pontosan, mégis azon van az izomszag, hogy ennek az ellenkezőjét igazolják egyesek.

    Az pedig szerintem már az eddig látottak alapján is tiszta, hogy ennél a résznél se lesz ez igen máshogy. Eleve végig a single-lel promózzák, a béta multi pedig csak ahhoz szükséges, hogy kiegyensúlyozottra be tudják lőni a szervereket, finomhangolják a játékélményt, kijavítsák az utolsó hibákat, ahogy az Uncharted 4 esetében is volt. Pl. a zárt bétánál két hete még megvolt a v-sync-ből fakadó tearing, a mostani, nyílt bétánál ennek már nyoma sincs, ergo már most látszik, hogy mi a célja az egésznek (azon felül, hogy egyébként reklámnak se rossz a kiadást megelőzően).

    echterion: szerintem leginkább az határozza meg, hogy miként marad meg egy játék az utókor emlékezetében, illetve hogy mennyire aktív, mennyire népes az a közösség, ami mondjuk a multit játssza. Na, aki ez alapján multi-shooter-nek nevezi a Doom-ot, az nem tudom, mit néz.
    Az meg, hogy a mostani rész is kap multit is, nem predesztinálja arra, hogy úgy is marad meg a tömegek emlékezetében, hogy mekkora multi cím volt. Ahogy egyik korábbi Doom-ról se ez jut a tömegek eszébe, pedig multi volt ott is.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák